Prikbord schilderij DIY , kloddertje roze verf hier ….

Prikbord schilderij DIY , kloddertje roze verf hier ….

prikbord-schilderij

Een prikbord kan best saai zijn. Daarom heb ik deze prikbord DIY bedacht.  Ooit gekocht bij Ikea, wat een saai ding eigenlijk. Dus bedacht ik deze DIY. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden….

Benodigdheden prikbord

  • prikbord Ikea
  • krijtverf in de gewenste kleur
  • kwast
  • schilderstape
  • houten punaises

Prikbord schilderij

Van een eerder schilder project in de keuken had ik nog wat mooie krijtverf over. Ooit gekocht bij Loods 5 in deze mooie groene kleur….. Je hoeft er niet speciaal verf voor te kopen maar kijk eens tussen de restjes die je vast nog wel ergens hebt staan. Hier bedacht ik een leuk project mee voor mijn saaie bord.  Ik tapete een soort van bergketen af op mijn bord en plakte tevens de witte randen af. Op het onderste gedeelte schilderde ik de verf.

Trek na het verven direct de tape eraf zodat je verfwerk niet beschadigd. Even laten drogen en klaar is je prikbord schilderij. Zelfs als je even niets hebt om op je prikbord te hangen heb je toch een gezellig schilderij.

Je kunt uiteraard ook voor een andere vorm gaan. Wat dacht je van een mooie cirkel in het midden of de 3 kwart schilderen. Ook verschillende vormen met de kleuren van je interieur is een leuk idee. Ik krijg direct weer zin om nog een schilderij, eh prikbord te maken.

“heb je zelf een mooi schilderij gemaakt? Wie weet win je een setje houten punaises”

Punaises winnen?

Ook zin gekregen om je prikbord te pimpen? Ben je klaar dan zie ik graag het resultaat. Stuur mij een email met een foto en wie weet maak jij kans op een setje houten punaises naar keuze*.

Veel schilderplezier… enne als je dit blog leuk vond, laat dan zeker even een berichtje hieronder achter.

Helen

ronde punaises | vierkante punaises | gehaakte cactussen

 

*met uitzondering van de dieren en paddenstoelen punaises